Η εταιρεία

H GRISTIREN LIMITED είναι μια νέα επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραγωγή αναπληρωμάτων τυριών υψηλών προδιαγραφών, γνωστών και ως cheese alternatives.Το εργοστάσιό μας βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης και χάρη στην σύγχρονη μονάδα παραγωγής και την προηγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιεί, διαθέτει δυνατότητα παραγωγής 36 τόνων ημερησίως. Τα προϊόντα μας κυκλοφορούν στην αγορά κάτω από την επωνυμία Mama’s (Mama’s toast, Mama’s pizza ,Mama’s νηστίσιμο).

Η εταιρεία παράγει ακόμη και προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας (private label).

Έχοντας ήδη ξεκινήσει τις εξαγωγικές της δραστηριότητες, η εταιρεία μας σκοπεύει να διπλασιάσει την παραγωγή και τις πωλήσεις της στον επόμενο χρόνο λειτουργίας. Οι υψηλές προδιαγραφές που υιοθετήθηκαν υποστηρίζουν τους δυναμικούς στόχους και εστιάζουν στην ικανοποίηση των πελατών.

Στην εποχή που ο καταναλωτής είναι εξαιρετικά ενημερωμένος για τα οφέλη της σωστής διατροφής, τα προϊόντα μας που παράγονται με βάση τα φυτικά αντί για ζωικά λιπαρά διακρίνονται ως ποιοτικά και υγιεινά αναπληρώματα τυριών (τύπου Edam, Gouda, Mozzarella. Parmesan ).

Πολλά από αυτά τα προϊόντα προτείνονται και για δίαιτες χαμηλών λιπαρών, χαμηλής χοληστερόλης και για άτομα με δυσανεξία στην λακτόζη καθώς και για άτομα που νηστεύουν , χορτοφάγους ή vegan.